strömsholm

Jaha, fick ett meddelande på röstsvararen i mob. En tid för Palomo på strömsholm, i slutet av september, skulle ringa och bekräfta det och fråga lite vad dom tyckte och trodde. Men naturligtvis hade dom telefontid mellan 14-15 och nu är klockan 15.20.. jaja. får ringa på måndag istället. Men är nyfiken och orolig över vad dom tror. En operation och rehab i 1 år ca för att han kanske ska bli ok är antagligen inget jag kommer satsa på, utan då får han nog kanske somna in.
 
Och det gör ont ska ni veta. Jag vet att det antagligen låter jättehemskt, men jag försöker att se till mina djurs bästa. Och nånstans får man förstå att gör man en operation på palomo nu inom en-två månader och sen 1-1½ års rehab så är han nästan 7 år, och då kanske ok, o under denna tiden kommer han kanske efter att belastat andra frambenet mer under rehabtiden skada högra benet och ja. men det är jag som tänker det värsta hela tiden. Men sån är jag .
 
Jag tänker iallafall ta till vara på min tid med Palomo, för han är min bästa vän som jag skulle gå igenom eld för.
och jag vet att han skulle göra det för mig med. Ett liv utan honom kommer bli fruktansvärt, men det är även så det kommer bli en dag i framtiden, och så kommer det även bli en dag utan figge. hemska, overkliga tankar! 
 
Min bäste finaste gris Palomo.
Matte älskar dig big time!
 
Over and out.

Grand Gizzmo

Grand Gizzmo
E: Marwin 942
U: Gizza Ue: Guinness 888
 
2011-04-08
 
Ägare: Sandra Plate
 
Gizzmo är mitt nyförvärv, haft honom på prov i ca 10 mån, men har nu köpt loss honom, så nu är han min! vi matchar varandra bra. och jag får lära honom och han lär även mig mycket. Vi tömkör, promenerar, miljötränar, löshoppar, longerar och bara tar det lugnt förstås. tanken är förhoppningsvis att kunna återuppta inkörningen av honom nu under försommaren så han kan få sin sommarvila att växa till sig både kroppsligt och mentalt. Till hösten är det dags att hänga fanny över ryggen på honom, och sen min tur att sitta upp! jag vill att det ska vara höst nu! men är väldigt nöjd som det är för tillfället också ! vi skyndar väldigt långsamt och försöker läsa av honom.
Han är i dagsläget ca 161 fram och 163 bak, förväntas bli drygt 170.
 
Vad jag förväntar mig?
Jag förväntar mig en arbetskompis som jag kan ha mycket roligt med! Han hoppas jag även kommer vara mitt stöd när Figges tid är inne. (vilket jag inte hoppas är än, men man ställer in sig mentalt). Han är min drömhäst till det estetiska och hoppas även att han kommer bli i helheten också.
 
 
 
 
 
 

Sitter på jobbet

Sitter på jobbet och har lite rast.
Vet inte va ja ska skriva, mer än att allt rullar på och går jättebra :)
tanken är att Gizzmo ska va inkörd innan hösten är slut (haft vagn o skrittat lite bara).
Figge ska starta om allt går som tänkt 2 lokala hoppningar, 1 i grums o 1 i åmål , så får vi se hurpass det går, han kanske är för gammal att starta 1 m , haha :) det får vi se helt enkelt :) också blir det någon klubb o payandjump som tanken är :) allt beror på hur Figge verkar och så.
 
Tänkte om jag inte glömmer bort det, lägga in lite kort här ikväll när ja slutat , så hav tålamod gott folk!
 
Over and Out.

Liza & Troy LC

bryter min dåliga blogguppdateringsvana med o slänga in lite bilder på min fina vän och hennes mysiga 3 åring Troy L.C :)
e: Ludwigs champion
 

















visst är dom fina ? ;)
han har utvecklats enormt från att jag såg kanske 4e gången hon satt på honom. vid detta tillfället var det 2 veckor sen hon satt på honom :)
nu ska ja sticka till jobbet! : )
Ciao!
Over and Out.

medans du sov..

Nu är det längesen jag skrev, igen..
mycket har hänt.
 
Jag saknar min bäste vän, som jag fick äran att lära känna.
i 2 år. otroligt hur mycket man kan älska en varelse.
Du är föralltid med mig i mitt hjärta Falcon.
Det finns ingen som dig.
jag är så himla stolt över dig, även om vi inte alltid förstod varandra,
så försökte vi. och vi gav aldrig upp.
du spred glädje i mitt liv, och det är jag dig evigt tacksam för.
 
 
Over and Out..

RSS 2.0