slutat jobb..

Nu har jag slutat för idag. Ska ta det lilla benet före det andra och gå hem till Palomo som vart hemma idag med. ta en powernap, gå ut med Palomo en snabbis och sen till synoptik för att träna på att sätta i linser! som förhoppningsvis kommer gå finfint :)

Imon ska jag och L hämta hennes hästgrejer om det inte blir så att jag får jobba.  :)

c ya!



Finfina L  & Myra!

Kommer snart tillbaka..

: )
"tävlingen" gick i vart fall super bra!
Magge och Rebecca var felfria i både 50 & 60cm, något bättre fart i 60 än 50 men han tyckte väll det var lite "läbbigt". Men han hoppade! och Rebecca red mycket väl!

Fanny Och Figge gick också jättebra! i 70 tappade fanny stigbygeln in på kominationen, så andra hindret rev dom, pga ostabilt anridning. dom andra hindrena var inga problem med 1 stigbygel ;)
80 glömde Fanny bort vart hon var i banan så hon gjorde en volt = 4 fel, vägran ;) Men vi kom överens om att hon skulle hoppa en bana till 80, och då var det inga problem!

Duktigt ridet ni två!


Fanny och Figge



Alla duktiga!



Gose! Rebecca och Magge!



Figge och Fanny
Fick inga kort på Magge och Rebecca då Nina, Fannys mamma hade min kamera :)


Palomo och Lisbeth posar;)
Något dålig inställning här ;)

Nu ska ja börja jobba :)
cya!

Over and Out.


snart stallet, annars ?

Snart blir det stallet :) väntar på skjuts, i helgen trodde pappa min bil skulle vara ihopsatt igen.. :) då äre bara o besikta bilskrället och KÖRA! (nästan) som jag har längtat! Annat som måste göras är  att städa den..
har fått klartecken från stallägaren ang. Gizzmo också. phu! ;) får vi se hur det funkar! ska kolla upp ett ev. jobb också!
den där skatteåterbäringen kommer lägligt vill jag lova!
Annars behöver jag måla klart lägenheten, men det är typ det TRÅKIGASTE jävla grej jag någonsin  gjort. fyte.

Ska ta och lägga in lite mer kort från linneas ridpass på Myran igår , när ja orkar. som sagt tar jämt lite tid..
imorgon eller på fredag tar vi hästarna och åker in till ridskolan så dom får hoppa bana innan det bär iväg på träningstävling i trollhättan! :) Hoppas fanemig att hästarna sköter sig och gör sitt jobb! haha :) Magge är lite lurig så , men hoppas Rebecca tar tag i honom isåfall!! ååh va skoj, ska ja få göra knoppar på Figge! ;D

får dock åka typ kl 7 på morgonen x)

nuuu får ja göra annat :)

PUSS!

Over and Out.

bildbomb på Gizzmo, Myra, Linnea o di andre

idag var jag med Linnea ut till hennes stall i brist på motivation till attgöra annat.
Tog in Gizzmo sen när vi mockat så hade jag nått att göra jag med medans ja väntade på att Linnea skulle göra färdigt Myra :)
Så tog lite kort på honom som ja tänkte slänga upp, Alltid kul o ha om ja nu ska ha honom o se hur han utvecklas!
Malte, jeanetts foderhäst, syskonbarn till Drabant som ja skötte för många år sen , såg ja på hans stamtavla ;)
Malte och Nubbe, linneas 3åring på 174 ca.. Gizzmo kommer nog antagligen hamna däråt han med..
MYRA! (Dijons pride)
får skicka in lite mer bilder sen, tar sån tid.

Nu ska ja ta och äta lite mat :)
Over and Out.

Belburgos Oden

Belburgos Oden, eller Palomo som han alltid har hetat hos mig är min Dougue de Bordeaux hane på 5½ år :)
han är min ögonsten och godisgris som alltid finns hos mig .
Han var min brors hund från början som han hämtade  i helsingsfors som valp. men sen fick jag honom för att han orkade inte riktigt med honom (var VÄLDIGT överenerisk också hade stefan en tik vid de tillfället också, vilket blev lite jobbigt förstås)
 
 
 

 
Han är med mig överallt där det finns möjlighet, tyvärr är han väldigt mkt hos mamma eftersom jag jobbar väldigt långa arbetspass när jag jobbar, Men det finns ingen som kan säga att det inte är en mattegris. och jag är en grismatte, haha! nej , vi älskar varandra, vilkorslöst. Jag kan ärligt talat inte se den dagen utan honom framför mig (eller utan Figge...). Dom är min trygghet, men dagen kommer. och jag kan då försöka se all glädje dom har gett mig och vilken tur jag haft som fått haft dom i min ägo.
 
mitt hjärta!

well..

Strax efter att ja skrev sist, så va jag till atg kliniken i karlstad för att kolla upp Falcons stela bakände. jag hade räknat med en lättare typ av spatt. vi kom fram, blev jättebra bemötta. och så småningom kom vet. vi gick in till hältutredningen och linnea gick, sprang med honom. han fick ganska snart diagnosen slinger. först fatta jag inte riktigt va deva för sukdom. men sen fick ja de förklarat för mig, och att det enda va iprincip att ha honom som sällskapshäst ta bort honom. dock bestämde jag ganska snart mig för att han får gå kvar i sommar och bara vara, gå o vara häst, bli tjock, gå skrittromenader och lättare träningspass. sen när någon gång där , får han somna in..
Jag älskar dig grabben, och undrar hur jävla orättvist livet egentligen kan vara. så som vi kämpat och slitit bägge två. jag är så jävla stolt över dig. det ska du veta!
så min aktiva uppdatering ner till noll beror på det här.
Men jag har lite uppiggande nyheter också, en orsak för mig att se lättare framåt
Jag ska få hem en ettåring på foder i ett år för ev. senare köp.
Grand Gizzmo
e: Marwin
Ue: guinness
Over and Out.

Hidalgo

Sitter hemma hos bror min o kollar på hidalgo, den är snart slut. och jag grinar snart ihjäl mig.. Är rätt bakfull idag också, de kommer i svallvågor. synd om mig idag alltså! hade en trevlig dag ute i goda vänners sällskap :) blev nog två öl för mycket dock, men de är lätt att va efterklok! ingen skada skedd (;
Ska göra en utvärdering av träningen i söndags också. tyvärr kan jag inte bjuda på några bilder då inte rebecca hittade min kamera som låg i framsätet på bilen ;)
men men, det kommer fler gånger!

See you later!! :)



RSS 2.0