Liza & Troy LC

bryter min dåliga blogguppdateringsvana med o slänga in lite bilder på min fina vän och hennes mysiga 3 åring Troy L.C :)
e: Ludwigs champion
 

















visst är dom fina ? ;)
han har utvecklats enormt från att jag såg kanske 4e gången hon satt på honom. vid detta tillfället var det 2 veckor sen hon satt på honom :)
nu ska ja sticka till jobbet! : )
Ciao!
Over and Out.

Kommentarer
Postat av: Stockholmsjenna

SV: Haha, det är synd om min lilla Hero ;)
Jaha, va trist. Men skönt att du känner att du tog rätt beslut, och gjorde det för hästens bästa snarare än för din.

Det går bra med Hero. Vi börjar komma igång nu för hösten med alla träningar. Vi ska tävla lite i både hoppning och dressyr här i höst. Hopptävlingen är om mindre än en månad, om vi väl kommer till start. Vilket jag såklart hoppas! :)

Svår fråga. Jag skulle ju aldrig i hela mitt liv köpa en travare 2007, men så vart det Hero ;) Det beror på vad det finns för häst ute just då som passar mig och vad jag söker för något just då (unghäst, tävlingshäst, ett nytt projekt etc)

Svar: haha ;) de beror ju på lite vad det är för väder när det är +5 ute ;) är det hällregn så förstår jag ;) sen är ja ju mer kinkig med Figge (mitt vbl Fingal Zonett som är 20) än unghästen gizzmo :)
Jo men så är det, man får försöka att inte va egoistisk. Men svårt o veta när den gränsen "går".

Kul! Tycker han är trevlig, o väldigt snygg ;) Gizzmo skulle ju som ja sagt förut kunnat vart hans lillebror ;) Du får ha lycka till på tävlingarna :) Figge och medryttaren ska ut på iaf förhoppningsvis 2 lokala hopptävlingar i år, o ett par st klubb och payandjump, sen får vi se :) han är trots allt 20 år, men tycker dock att det är hur skoj som helst;)

Nej, det sa jag till pappa också när han förseslog det när dom väl gått med på att ja skulle få köpa häst 2005. men så en annan är född i en vanlig familj med 4 syskon så sitter ju inte direkt i guldstolen :) också hittade jag Figge o har aldrig ångrat mig :)
sen va tanken att ja skulle ha unghäst/föl direkt efter figge, men så ramlade nordsvensken falcon över mig, och ja , det är ju stunden som avgör lite :) Men nu har ja "fått" tag i min utmaning :) men alltid kul o se hur andra resonerar och så, just efter o haft travare. jag har flertalet andra kompisar som börjat med travare o sen köpt 1-2 åringar :) (halvblod).

Kram
sandraaplate.blogg.se

2012-08-30 @ 13:49:29
URL: http://stockholmsjenna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0